Serviceverkstad

serviceverkstad

Vi på Corema har en fullutrustad serviceverkstad där vi utför reparationer, validering och kalibrering av svetsmaskiner, kompressorer, dieselvärmare och de flesta övriga maskiner och verktyg.

Vi är ackrediterad serviceverkstad för flertalet av de leverantörer vi samarbetar med, däribland Migatronic, Honda, Esab och Husqvarna.

Vi är även serviceverkstad till industrikedjan Swedol.

Varmt välkommen till oss på Corema!SERVICEERBJUDANDEN

• Om så önskas erbjuder vi reparation och service på plats hos er verksamhet.

• Vid tecknande av serviceavtal kommer vi med jämna intervall ut till er och utför förebyggande underhåll av er maskinpark för att upprätthålla en hög och jämn kvalité på utrustningen och minimera behovet av framtida reparationer.PRISER OCH VILLKOR

Arbetstid: 690 kr / timme + moms

Validering svetsmaskin: 995 kr / st + moms
Vi validerar er svetsutrustning för uppfyllnad av kraven i bl.a. EN 1090 och ISO 3834. Vid validering av ett större antal svetsar kan priset diskuteras, kontakta oss för mer info.

Felsökningsavgift: 350 kr + moms (debiteras vid nekat kostnadsförslag eller överenskommen skrotning av maskinen).
För att vi skall kunna utföra en snabb och korrekt service är det viktigt att all information om felet så utförligt som möjligt delges när ni lämnar in er maskin. Vår målsättning är att alltid återkoppla till er inom fem arbetsdagar från att vi fått in er maskin med information om felet.


Övriga villkor
Maskiner som skickas till Corema skall vara rengjorda, väl emballerade och uppmärkta. Corema ansvarar ej förmaskiner som skadats under transport till oss.
Saknas återkoppling från er tre månader efter erhållet kostnadsförslag så anses ärendet avslutat. Maskinen returneras då till er och vi debiterar en felsökningsavgift

KONTAKTA VÅR SERVICEVERKSTAD

Anders Wallberg
Verkstadschef
anders.w@corema.se
0728-88 47 00

Jon Börjesson
Serviceverkstad
jon.borjesson@corema.se
0722-22 85 79 

© 2022 Corema Svets- & IndustriprodukterAB | Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och felaktiga produktbilder.